Γραπτή Επικοινωνία μέσω     VIBER    6947 889 889     κάντε κλικ  ΕΔΩ

Ωράριο καταστήματος   Δευτέρα  -  Παρασκευή  10:00-16:00

Αναζήτηση 2310 252525
Προφίλ

  • 24 Χρόνια Υπηρεσίες Επικοινωνίας στην Βόρεια Ελλάδα

Η εταιρία SoMoN ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1996 στην Θεσσαλονίκη.

Σκοπός της Εταιρίας ήταν η Πώληση και Παροχή Υπηρεσιών (Εγκατάσταση), Τηλεφωνικών Κέντρων, Εξοπλισμών Γραφείου (Υπολογιστές- Εκτυπωτές - Αναλώσιμα)  και Συστημάτων Ασφαλείας (Κάμερες-Συναγερμούς), την Κινητή,  Σταθερή Τηλεφωνία και το Internet .


Μετά από 24 Χρόνια Επιτυχημένης Πορείας και Έχοντας ήδη Αναπτύξει ένα Μεγάλο Πελατολόγιο, η Εταιρία SoMoN Παραμένει Πιστή στις Αρχικές της Αξίες με Στόχο τη Διαρκή Βελτίωση των Προϊόντων και Υπηρεσιών που Προσφέρει.

 

  • Γιατί Κάνουμε τη Διαφορά

Η επιτυχία της SoMoN οφείλεται σε ένα συνδυασμό συστατικών που μας κάνει να διαφέρουμε:

  • Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών μας και προσπαθούμε να τις ικανοποιήσουμε
  • Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας πάνω απ’ όλα από την ανθρώπινη πλευρά τους και μετά σαν πελάτες.
  • Λόγω της μεγάλης εμπειρίας μας και της εξειδίκευσης στο αντικείμενο μας είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
  • Η SoMoN σας παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, είτε είσαστε αναπτυσσόμενη εταιρεία είτε αναπτυγμένη, με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση καθώς και ανταγωνιστικές τιμές.


 

  • Η Φιλοσοφία Μας

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την οργάνωση, την εξειδίκευση, τη σωστή εξυπηρέτηση και τη διαρκή εξέλιξη και επιμόρφωση του προσωπικού μας ώστε να παρέχει πάντα ότι πιο καινούριο κυκλοφορεί στην αγορά.

Στόχος μας είναι η προσωπική σχέση με τους πελάτες μας καθώς και με τους συνεργάτες μας, η οποία βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την ανθρωπιά, την εντιμότητα, το σεβασμό και την εκτίμηση.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η μόνιμη και μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες μας και προσδοκούμε να γίνουμε                    ο Έμπιστος Επιστημονικός Συνεργάτης σας !!!

 

  • Οι Εγκαταστάσεις Μας

Η εξυπηρέτηση της λιανικής γίνεται στην έδρα της εταιρίας μας όπου λειτουργεί και εξειδικευμένο τμήμα Service.

Στις άνετες εγκαταστάσεις μας μπορούν οι πελάτες να εξυπηρετηθούν για οτιδήποτε θελήσουν.

Το εξειδικευμένο προσωπικό στο τμήμα του Service είναι έτοιμο να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα των πελατών άμεσα, είτε στον χώρο της εταιρίας μας είτε στον χώρο των πελατών.

expand_less