Επικοινωνία μέσω VIBER 6947 889 889 κάντε κλικ  ΕΔΩ Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00  

Αναζήτηση 2310 252525
Προφίλ

23 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ

Η εταιρία SoMoN ιδρύθηκε το 1996 στην Θεσσαλονίκη.

Σκοπός της εταιρίας ήταν η παροχή υπηρεσιών που αφορούν την κινητή και σταθερή τηλεφωνία, το internet καθώς και η πώληση και εγκατάσταση εξοπλισμών γραφείου, τηλεφωνικών κέντρων και συστημάτων ασφαλείας (καμερες-συναγερμούς).


Μετά από 23 χρόνια επιτυχημένης πορείας και έχοντας ήδη αναπτύξει ένα μεγάλο πελατολόγιο, η εταιρία SoMoN παραμένει πιστή στις αρχικές της αξίες με στόχο τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η επιτυχία της SoMoN οφείλεται σε ένα συνδυασμό συστατικών που μας κάνει να διαφέρουμε:

- Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών μας και προσπαθούμε να τις ικανοποιήσουμε
- Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας πάνω απ’ όλα από την ανθρώπινη πλευρά τους και μετά σαν πελάτες.
- Λόγω της μεγάλης εμπειρίας μας και της εξειδίκευσης στο αντικείμενο μας είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η SoMoN σας παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, είτε είσαστε αναπτυσσόμενη εταιρεία είτε αναπτυγμένη, με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση καθώς και ανταγωνιστικές τιμές.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την οργάνωση, την εξειδίκευση, τη σωστή εξυπηρέτηση και τη διαρκή εξέλιξη και επιμόρφωση του προσωπικού μας ώστε να παρέχει πάντα ότι πιο καινούριο κυκλοφορεί στην αγορά.

Στόχος μας είναι η προσωπική σχέση με τους πελάτες μας καθώς και με τους συνεργάτες μας, η οποία βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την ανθρωπιά, την εντιμότητα, το σεβασμό και την εκτίμηση.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η μόνιμη και μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες μας και προσδοκούμε να γίνουμε ο έμπιστος επιστημονικός συνεργάτης σας!

 

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η εξυπηρέτηση της λιανικής γίνεται στην έδρα της εταιρίας μας όπου λειτουργεί και εξειδικευμένο τμήμα service.

Στις άνετες εγκαταστάσεις μας μπορούν οι πελάτες να εξυπηρετηθούν για οτιδήποτε θελήσουν.

Το εξειδικευμένο προσωπικό στο τμήμα του service είναι έτοιμο να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα των πελατών άμεσα, είτε στον χώρο της εταιρίας μας είτε στον χώρο των πελατών.

expand_less